Verschillende vormen van healing die je kunnen helpen

Heb je het gevoel niet alles uit het leven te kunnen halen? Heb je weinig energie? Ben je gestressed? Slaap je slecht? Heb je pijn? Gun het jezelf om je weer goed te voelen!


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!


Heb je lichamelijke of fysieke klachten?

Wil je je weer een voelen met je lijf?

Samen komen we tot de kern

Tijdens een healingsessie gaan we samen aan de slag om je klachten op je lossen. Met ondersteuning van de spirits en krachtdieren komen we tot de kern van een probleem, zodat we blokkades kunnen opruimen die ervoor zorgen dat je niet vol in je kracht kan staan.


Tijdens de healing maak ik gebruik van verschillende technieken die op dat moment het meest passend zijn. We kunnen koorden weghalen, een soul retrieval doen en gedachten patronen verwijderen. Maar ook trancereizen of energetische reinigingen kunnen gebruikt worden. Hierbij zijn de drum, ratel, klankschalen en tongue drum veel gebruikte instrumenten.


Een healing is gericht op het loslaten van oude patronen en blokkades in je (energie)systeem.


Bij Thunder Moon healing combineren we oude sjamanistische technieken met hedendaagse westerse technieken vanuit de psychotherapie. Door contact te maken met de spirituele gidsen pakken we de bron van je klachten aan.


Ontdek de transformerende kracht van sjamanistische healing en begin vandaag aan jouw reis naar gezondheid en geluk. Neem contact met ons op voor een gratis telefonische kennismaking of een sessie in Hoofddorp of online.Een healing duurt anderhalf uur.

Healing van kinderen duurt maximaal een uur.

Reviews

five of five star level

Dank je wel voor het mogelijk maken van de ruimte, om mijn diep begraven gevoel te kunnen uiten.


Martine, 40 jaar, orthopedagoog

Marlijn weet precies hoe ze de wijsheid van de spirits mag ontvangen en met je delen. Ze heeft mij geholpen om terug in balans te komen en mij verbonden te voelen met de aarde.


Marriet, 38 jaar, content manager

Ik ben nu meerdere keren bij Marlijn geweest, iedere

keer dat ik bij haar ben wordt er zoveel getransformeerd

en opgeruimd. Ben ontzettend blij dat ik haar heb gevonden, de sessies die ik bij haar heb helpen me door grote processen heen waar ik m’n hele leven al mee kamp. Ik kom daardoor echt zevenmijls stappen vooruit en daar ben ik haar zo ontzettend dankbaar voor. Ze is niet alleen heel kundig, maar ook heel warm en inlevend. Ik raad je echt aan bij

haar langs te gaan, het zal je heel goed doen en verder brengen.


Marleen, verpleegkundige

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp