Welke inzichten kan een kaartreading geven

We kennen tarot allemaal uit films, van de waarzegsters met een glazen bol. En hoewel het mij oprecht super gaaf lijkt om een glazen bol te hebben en te kunnen gebruiken, is de kunst van het kaartleggen anders dan wat je op de kermis ziet.


Een kaartreading is een manier om inzicht te krijgen in een thema waar je mee worstelt. Ik stem me af op jou en jouw vraag. Kaarten kunnen helpen om duidelijk te krijgen waar jij nu bent op je pad en wat je ondersteuning kan bieden voor de toekomst.


Welke keuze moet ik maken in mijn werk?

Is mijn relatie nog de juiste?

Hoe kan ik meer rust creƫren in mijn gezin?

Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?

Loop ik het juiste pad?


Deze en vele andere vragen worden gesteld bij een kaartreading. Welk inzicht mogen de kaarten jou geven?


Voor wie:

Voor iedereen die aanloopt tegen de beslissingen in het leven en daar meer inzicht in wil krijgen. Je krijgt ook handvaten aangereikt die je kunnen helpen om de gewenste veranderingen in beweging te brengen.


Mogelijkheden:

Een korte reading duurt maximaal 20 minuten. We leggen 3 kaarten voor heden, de nabije toekomst en wat je kan helpen die toekomst te bereiken. Of voor heden, wat nu belangrijk voor je is, wat niet belangrijk voor je is. Kosten: 20 euro.


Een uitgebreide reading duurt een uur. Afhankelijk van je vraag bepaal ik welke legging het beste is. Hierbij kijken we verder dan de korte reading en leggen we kaarten voor je uitdagingen, talenten en welke mogelijkheden er zijn om je hier zoveel mogelijk in te ondersteunen. Kosten: 50 euro.


De jaarreading wordt vaak geboekt in januari, bij de start van een nieuw kalenderjaar, of rondom een verjaardag. Een jaarreading is ook heel leuk om cadeau te geven! Bij de jaarreading wordt een kaart getrokken voor het hele jaar en worden kaarten getrokken per seizoen (een verwachtingskaart en een ondersteuningskaart). Een jaarreading duurt anderhalf uur. Kosten: 75 euro.


Een reading kan plaatsvinden in mijn praktijk in Hoofddorp of digitaal via videobellen.


Volg me op Instagram of Facebook voor een gratis wekelijkse kaartlegging

Print
Print
Print

Reviews

five of five star level

Blij verrast was ik wat voor mooie inzichten ik mee nam uit mijn contact met Marlijn. Ze gaf terugkoppelingen waar ik mij erg in herkende. Ook de kaart die ik aan het eind van de sessie trok was helemaal "on point". Door de bevestiging die de kaart me gaf, kon ik met vertrouwen in een groot event stappen dat voor mij lag.


Inge, 36 jaar, yogadocente

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp