Laad je batterijen op tijdens de healing cirkel

Ervaar wat de healing cirkel voor jou kan doen

Verlang je naar meer energie, een betere nachtrust of minder stress? Heb je het gevoel dat de energie niet meer vrij kan stromen? Een energetische healing kan je helpen dit te bereiken.

 • Voel je je lusteloos?
 • Heb je weinig energie?
 • Voel je je depressief?
 • Is er veel spanning in huis?
 • Ben je gestressed?
 • Heb je fysieke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid of gewrichtspijn?
 • Ben je emotioneel uit balans
 • ervaar je stemmingswisselingen?


Ik ga er niet omheen draaien. Dat is gewoon heel k*t voor je! Want je wilt je niet rot voelen. Je wilt kunnen spelen met je kinderen, zonder stress bespreken hoe je dag was, een wijntje doen met een vriendin of lekker sporten zonder het gevoel te hebben maar 50% te kunnen geven.


Misschien heb je al vanalles geprobeerd. Voedingssupplementen, therapie, een cursus mindfullness. Het kan allemaal helpen om van je klachten af te komen. Vaak is het echter net als paracetamol. De klacht wordt aangepakt, maar er wordt niet naar de oorzaak van de klachten gekeken.

Distance Reiki Healing

Boek healing cirkel

Wil jij meer energie en minder pijn?

 • Wil jij je:
 • energieker voelen
 • beter slapen
 • stress loslaten
 • diep ontspannen
 • minder pijn hebben

Dan is de healing cirkel iets voor jou! De healing cirkel is met name geschikt als je vermoeidheidsklachten of een burn-out hebt, als je last hebt van negatieve gedachten of depressieve gevoelens, als je stress of spanning ervaart of terugkerende fysieke klachten hebt. De healing cirkel kan ook als ‘onderhoudsbeurt’ of als ondersteuning in een transformatieproces en als aanvulling op een 1 op 1 healing(traject) heel waardevol zijn.


Tijdens de healing cirkel verbind ik me met de helende energie en stuur deze door naar de individuele deelnemers. Er is meer dan genoeg energie voor iedereen en ieder krijgt exact wat je op dat moment nodig hebt.


Wil je een healing cirkel ervaren voor jou of voor je gezin? Boek een ticket voor de volgende healing of schaf met korting een (half)jaar abonnement aan.


Healing Hand

Praktische informatie over de healing cirkel

Wanneer:

De healing cirkel vindt plaats op iedere eerste dinsdag van de maand en duurt maximaal 1 uur, van 20.30-21.30. Je ontvangt een dag voor de healing een herinneringsmail. Tijdens de healing cirkel creëer je voor jezelf een rustige plek waar je niet gestoord kan worden of je gaat lekker vroeg naar bed, zodat je open staat voor de helende energie. Het is niet nodig om ergens in te loggen of in te bellen.


Voor wie:

De healing is voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Je kan ook een healing voor iemand anders aanvragen. De ander zal ontvangen wat hij of zij nodig heeft en waar ze voor open staan. Wanneer er sprake is van een thema dat speelt binnen het gezin, kan het zinvol zijn om alle gezinsleden op te geven voor de healing.


Healing cirkel boeken

Het is mogelijk om een losse healing cirkel te boeken als kennismaking. Het is ook mogelijk om een serie van 6 of 12 maandelijkse healings te boeken. Door regelmatig een healing te ontvangen gaat je energieniveau sneller vooruit en zal je over de tijd meer voordeel hebben van de healing cirkels.


1 persoon

Gezin

1 healing

12,50

35 euro

6 maanden

69 euro (11,50 per healing)

195 euro (32,50 per healing)

12 maanden

120 euro (10 euro per healing, 20% korting)

335 euro (28 euro per healing, 20% korting)

Magic Lotus Flower With Fairy Light - Miracle and Mystery Concept

Veelgestelde vragen over de healing cirkels

Healing op afstand, hoe werkt dat dan?

Ik kan hier nu een heel ingewikkeld verhaal gaan ophangen over dat alles energie is en dat energie losstaat van tijd en ruimte, maar daar kunnen veel mensen niet zoveel mee en heel eerlijk, ikzelf ook niet ;-) Een voorbeeld werkt veel mooier. Heb jij wel eens dat je aan iemand denkt, en dat die persoon je dan net belt, appt of mailt, of zelf ineens achter je staat? Of dat je iets wilt zeggen en dat je gesprekspartner op dat moment vrijwel hetzelfde zegt? Dat is de verbondenheid van energie en die werkt of je nu naast elkaar staat, of je een wereld van elkaar gescheiden bent. Ook met heling werkt de energie hetzelfde als je naast elkaar staat, of als je verder van elkaar vandaan bent.


Wat moet ik doen tijdens de healing cirkel?

Je moet helemaal niets. De energie en je lichaam weten waar de healing het meest nodig is. Het is fijn als je je lekker kan ontspannen of op tijd je bed in kan kruipen. De energie komt tot je op het moment dat jij er klaar voor bent om deze te ontvangen. Over het algemeen werkt dat het beste als je ontspannen bent. Zet dus een lekker muziekje op, pak een kop thee of kruip vroeg onder de wol. Hoe meer je ontspannen bent, hoe meer je zal kunnen ervaren van de helende energie. Maar ook als je niets ervaart, de healing doet zijn werk.


Wat als ik de healing cirkel vergeten ben?

Dat is geen probleem. De helende energie wordt tijdens de healing cirkel klaargezet voor je. Als je op het moment van de healing tijd hebt om de energie te ontvangen, ontvang je deze direct. Als er om een of andere reden geen mogelijkheid was om de energie te ontvangen wacht deze tot het moment dat je hier wel klaar voor bent. Bijvoorbeeld als je ’s avonds gaat slapen, als je uit je nachtdienst komt of als je ontspannen op de bank ploft nadat de kinderen eindelijk zijn gaan slapen.


Moet ik ergens inloggen?

Nee, je hoeft nergens in de loggen. Je kan een plekje maken waar je kan ontspannen en zelf een muziekje opzetten of een kaarsje aanzetten.


Werkt dit ook voor kinderen?

Zeker. De healing cirkel is voor het hele gezin geschikt. Soms is een healing op afstand voor kinderen zelfs fijner dan een 1 op 1 healing, aangezien ze niet stil hoeven te zitten op een moment dat ze eigenlijk willen voetballen of gamen.


Line Art Hands. Vector Line Drawing

Ervaringen met de healing cirkel


Merk ik iets van de healing cirkel?

Dat verschilt per persoon tot persoon. Sommige personen voelen fysieke sensaties tijdens de healing, zoals tintelingen, kippenvel, warmte of kou, spanning of ontspanning. Ook kan je tijdens de healing emoties ervaren en bijvoorbeeld ineens heel verdrietig worden of juist heel blij. Anderen voelen juist helemaal niets. Wat je ook ervaart, de healing doet altijd zijn werk en is in lijn met wat jij nodig hebt. Ik vraag aan het begin van de healing altijd om het hoogst haalbare resultaat voor iedere deelnemer aan de cirkel.


Heb je een andere vraag?

Mail me!


Spiritual healing life concept

Reviews

five of five star level


Marlijn creëert een veilige omgeving waarin ruimte ontstaat

om bij diepere lagen van jezelf te komen. Er werden bij mij

thema’s aangeraakt die aangekeken mochten worden. Confronterend, maar daarmee ruimte scheppend voor nieuwe mogelijkheden.


Een fijne, veilige space in een knusse praktijkruimte. Marlijn is

een krachtige vrouw die je liefdevol meeneemt op deze reis naar binnen.


Sandra, 43 jaar, juf

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp