Hoe werkt een sjamanistisch healer

Wat is een sjamanistisch healer?

shaman woman playing Shamanic drum,multi-layered,multiple images

Wat voor bedrijf heb je?

Die vraag krijg ik regelmatig.

op het schoolplein

of van collega’s.

Tsja, ga dat maar eens uitleggen aan nuchtere Hollanders ;-)


In een wereld waar moderne geneeskunde de boventoon voert, blijven alternatieve geneeswijzen en spirituele helingstechnieken zoals sjamanisme mensen afschrikken en aantrekken.


Ik ben een sjamanistisch healer

Ik werk vanuit het idee dat er een diepe verbinding bestaat tussen de fysieke en spirituele wereld. Door deze verbinding kunnen blokkades op het ene niveau zorgen voor klachten op een ander niveau. Door vanuit deze verbinding te kijken naar een persoon als geheel, kunnen klachten veel effectiever opgelost worden. Een sjamanistisch healer is een doorgeefluik voor spirits en krachtdieren, en biedt op deze manier mogelijkheden voor genezing op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Een sjamanistisch genezer richt zich op het herstellen van de harmonie tussen deze lagen om integrale genezing mogelijk te maken.


Door gebruik te maken van kruiden, kristallen en klank (zowel muziek als mijn drum, ratel of klankschalen) kan de omgeving ook helpen bij de heling.


De healing die gegeven wordt kan werken op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel. Mijn ervaring is dat veel klachten, van vermoeidheid tot depressie, hun oorsprong hebben in een (traumatische) gebeurtenis in het verleden. Dit kan een ervaring vanuit de kindertijd zijn, zoals een manier waarop in de thuissituatie dingen gebeurden, maar de oorsprong kan ook liggen in vorige levens waarbij er sprake is van transgenerationele overdracht. Door de onderliggende ervaringen aan te pakken en de doorstroming van energie in het lichaam te verbeteren kunnen deze fysieke en mentale klachten worden verminderd.A still life of the shamanic drum and Tibetan singing bowls

Energetische Diagnose


Als ik een healing start, gaan we eerst kort met elkaar in gesprek. Waar kom je voor, wat is je ervaring met energetisch lichaamswerk en hoe is het gegaan sinds onze vorige afspraak. Vaak heb ik daardoor al een idee wat voor jou op dat moment een passende behandeling is.


Vervolgens scan ik energetisch je energieveld en soms je chakra’s. Hierdoor krijg ik een beter zicht op de blokkades, disbalans of energetische verstoringen die op dat moment bij je spelen. Op basis daarvan geef ik aan wat volgens mij op dat moment de beste behandeling is om uit te voeren.


Rituelen spelen een belangrijke rol in mijn werk, maar het is niet zo dat mijn praktijkruimte walmt van de salie en palo santo. De spirits en krachtdieren nodig ik voor de sessie altijd uit om aanwezig te zijn, en wanneer een trancereis onderdeel is van de healing zullen we samen ceremonie opzetten en de spirits aanroepen. Deze rituelen maken het mogelijk om de verbinding tussen het individu en de spirituele wereld te versterken en om helende energieën te kanaliseren.

Woman's Hands Smudging Burning Sage

Contact met spirituele Gidsen


Als healer, maar ook in het dagelijks leven, heb ik een band met spirituele gidsen, krachtdieren en voorouderlijke energieën. Ik zie deze spirits als helpers op mijn pad. Zij maken het mogelijk dat ik mijn werk doe zoals ik het doe. Door contact te maken met de spirits kan ik inzichten of boodschappen doorkrijgen die kunnen helpen in het genezingsproces.Ik zie mijzelf als healer dan ook als doorgeefluik tussen de spirituele en energetische wereld en de fysieke wereld, zodat genezing op alle niveaus kan plaatsvinden.


Hands-on genezing en energetische overdracht


Tijdens de healing maak ik ook gebruik van aanraking. Vaak is dit geen fysieke aanraking, maar een aanraking op energetisch niveau. De energetische aanraking helpt om energiestromen in het lichaam te herstellen en beter door te laten stromen.


Diepgaande genezing op meerdere niveaus


Het werk van een sjamanistisch healer omvat meer dan alleen fysieke genezing. Ik richt me op het herstellen van evenwicht en harmonie op emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Door verbinding te maken met de spirits kan ik een diepgaande en holistische benadering van genezing bieden, die verder reikt dan de grenzen van het fysieke lichaam.


spirit

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp