Over Marlijn - Thunder Moon - healer en cirkelhoedster

Wie ben ik? Weten we ooit echt wie we zijn? Blijven we niet altijd in ontwikkeling om nieuwe stukken van onszelf te ontdekken?


Lang is mijn zijn bepaald door enkel mijn rationele kant. Na een studie criminologie, promotietraject en jaren in de academische wereld voelde ik dat dit niet langer mijn enige pad was. Ik kwam in aanraking met het sjamanisme en dit voelde voor mij als thuiskomen. Ik ben gestart met de 3 jarige sjamanistische opleiding. Al snel voelde ik dat de healer in mij weer wakker werd. Mijn wens voor een eigen healingpraktijk kreeg steeds meer ruimte en heeft geboren mogen worden. Als afronding van mijn opleiding kreeg ik de naam Thunder Moon Woman.


In mijn praktijk bied ik een veilige omgeving waar je kan (leren) communiceren met de spirits, je kan verbinden met wat is en kan helen.


Ik werk met de zachte kracht van de maan, gecombineerd met de directheid van de donder. Een harde aanpak kan problemen vast zetten. Alsof je ze tegen je in het harnas jaagt en je een extra schild neerzet. Door een probleem vanuit zachtheid te benaderen, erken je hoe het je in je leven heeft geholpen en kan je vanuit liefde voor deze bescherming loslaten. Mijn donderkracht helpt om de vinger op de zere plek te leggen en haalt de blinde vlekken naar boven die gezien willen worden. Op deze manier komen we samen bij de kern van het probleem en kan ik je helpen om je thema te doorwerken en te helen.


Expertise

Ik heb mij gespecialiseerd in sjamanistische healing technieken zoals koorden verwijderen, soul retreival en extracties. Ook gebruik ik verschillende technieken vanuit coaching en psychotherapie zoals voice dialogue.


Daarnaast kunnen kaartleggingen inzicht geven in thema┬┤s in je leven en wat je kan helpen om de situatie te doorbreken.


Ik geniet van het begeleiden van sjamanistische trancereizen. Deze reizen maken we in een groep (zie de evenementen op Facebook voor actuele data en tijden), maar kunnen ook individueel als healingsessie geboekt worden.


Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp