Gun jezelf een reinigende chakra healing

Ben je veel moe? Sleep je veel bagage met je mee die je niet meer nodig hebt? Een chakra reiniging kan je helpen je energie weer in balans te brengen. Gun het jezelf om weer vol energie te genieten van wat het leven te bieden heeft!


Chakra komt uit het Sanskriet, het betekent ‘wiel’. Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, die als een soort trechter energie vanuit de omgeving in je lichaam brengt. Als je chakra’s in balans zijn, stroomt de energie goed. Echter, vaak is er sprake van een disbalans in je chakra’s.


Je chakra’s geven niet enkel kosmische energie door, maar er zit ook energie in opgeslagen van alle ervaringen uit je leven. Ook ervaringen die je emotioneel geraakt hebben, verdriet of pijn hebben gedaan worden hier bewaard. Al deze herinneringen kunnen de balans van je chakra’s verstoren, waardoor er blokkades ontstaan. Dit kan zorgen voor lichamelijke en psychische klachten.


Door je chakra’s te reinigen ruimen we als het ware de rommel op die ervoor zorgt dat de energie niet kan doorstromen. Hierdoor kunnen je lichaam en geest weer in balans komen.


Een chakra healing duurt een uur en kan fysiek in Hoofddorp of op afstand plaatsvinden.


De kosten zijn 50 euro.


Reviews

five of five star level


Marlijn creëert een veilige omgeving waarin ruimte ontstaat

om bij diepere lagen van jezelf te komen. Er werden bij mij

thema’s aangeraakt die aangekeken mochten worden. Confronterend, maar daarmee ruimte scheppend voor nieuwe mogelijkheden.


Een fijne, veilige space in een knusse praktijkruimte. Marlijn is

een krachtige vrouw die je liefdevol meeneemt op deze reis naar binnen.


Sandra, 43 jaar, juf

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp