Op reis in jezelf

Tijdens de ceremonies ga je op reis in jezelf, zodat je kan verbinden met wat er diep in je leeft. Onder begeleiding van mij en mijn drum reis je naar binnen, naar de kern van het thema waar je mee worstelt. Zo kunnen we helen wat diep van binnen verborgen is.

Woensdag 23 november: Verbinden met je innerlijk kind

In de stilte van de beginnende winter is het tijd om ruimte te maken voor nieuwe dingen. Op onze reis door het leven ben je gevormd door ervaringen. Deze hebben ervoor gezorgd dat je je op een bepaalde manier gedraagt, terwijl hier als volwassene geen noodzaak meer voor is. Denk aan het niet herkennen van wat jij nodig hebt, geen grenzen kunnen stellen of weinig levensplezier voelen. Door omstandigheden als kind kunnen je kindsdelen zich vastgezet hebben. Deze kindsdelen hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent, maar kunnen je beperken om voluit te genieten van het leven.

Tijdens deze soul retrieval ceremonie ga je liefdevol in contact met je innerlijk kind om deze kindsdelen terug te halen en bij jou te voegen. Deze reis kan veel inzichten geven en ruimte creëren in je leven.

Woensdag 21 december: Reis naar je verlangens

Midwinter, de overgang van het donker naar het licht. In het donker van de winter kan je diep in jezelf keren. Als een beer in winterslaap.

Tijdens deze ceremonie ga je op reis naar de diepte van je ziel. Naar de stukken van jezelf die verborgen zijn, overschaduwt door de drukte van het leven. Welke verlangens sluimeren diep in je, wachtend om gezien te worden? Als de zaden die in de aarde wachten op de komst van de lente, zodat ze kunnen groeien

Woensdag 25 januari: Verbinden met Moeder Aarde

Vandaag maak je verbinding met Moeder Aarde. Tijdens de ceremonie verbindt je je met de moeder. Je voelt hoe ze je draagt, hoe haar geborgenheid en veiligheid om je heen zijn. Net als je moeder jou droeg en jij je kinderen draagt. Je mag je opladen aan haar energie en je verbinden met haar kennis. Welke wijsheid geeft ze jou mee?

Woensdag 22 februari: Krachtdierreis

We reizen vandaag diep de aarde in, waar onze krachtdieren wonen. Krachtdieren zijn boodschappers, spirits die de vorm aannemen van een dier en je kunnen helpen. Het verbinden met je krachtdier en het luisteren naar zijn boodschap kan je helpen om hindernissen te overwinnen. Je krachtdier kan je begeleiden op de innerlijke reis.

Om na de ceremonie makkelijker met je dier bij te kunnen verbinden, maken we een krachtvoorwerp. Dit boetseren we van wol. Door dit voorwerp bij je te dragen of zichtbaar neer te leggen, wordt het gemakkelijker om de kracht in je leven door te laten stromen.

In de ochtend is deze ceremonie voor volwassenen. In de middag wordt een speciale kinderceremonie gegeven (van 14.30-16.00)

Verdere data:

29 maart, 19 april, 31 mei, 28 juni.

Blog op WordPress.com.