Kaartreading

Welke keuze moet ik maken in mijn werk? Is mijn relatie nog de juiste? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn gezin? Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Loop ik het juiste pad?

Dit en vele andere vragen worden gesteld bij een kaartreading. We kennen tarot allemaal uit films, van de waarzegsters met een glazen bol. En hoewel het mij oprecht super gaaf lijkt om een glazen bol te hebben en te kunnen gebruiken, is de kust van het kaartleggen anders dan wat je op de kermis ziet.

Een kaartreading is een manier om inzicht te krijgen in een thema waar je mee worstelt. Ik stem me af op jou en jouw vraag. Kaarten kunnen helpen om duidelijk te krijgen waar jij nu bent op je pad en wat je ondersteuning kan bieden voor de toekomst.  

Voor wie:

Voor iedereen die aanlopen tegen de beslissingen in het leven en daar meer inzicht in willen krijgen. Je krijgt ook handvaten aangereikt die je kunnen helpen om de gewenste veranderingen in beweging te brengen.

Mogelijkheden:

Een korte reading duurt maximaal 20 minuten. We leggen 3 kaarten voor heden, de nabije toekomst en wat je kan helpen die toekomst te bereiken. Of voor heden, wat nu belangrijk voor je is, wat niet belangrijk voor je is. Kosten: 20 euro.

Een uitgebreide reading duurt een uur. Afhankelijk van je vraag bepaal ik welke legging het beste is.  Hierbij kijken we verder dan de korte reading en leggen we kaarten voor je uitdagingen, talenten en welke mogelijkheden er zijn om je hier zoveel mogelijk in te ondersteunen.  Kosten: 45 euro.

De jaarreading wordt vaak geboekt in januari, bij de start van een nieuw kalenderjaar, of rondom een verjaardag. Een jaarreading is ook heel leuk om cadeau te geven! Bij de jaarreading worden een kaart getrokken voor het hele jaar, en worden kaarten getrokken per seizoen (een verwachtingskaart en een ondersteuningskaart). Een jaarreading duurt een uur. Kosten: 45 euro.

Een reading kan plaatsvinden in mijn praktijk in Hoofddorp of digitaal via videoconferencing.

Maak een afspraak door een bericht te sturen naar 06 47 08 46 74 of mail naar marlijn@thunder-moon.com

Blog op WordPress.com.