Laad je batterijen op met een afstandshealing

Ervaar een groepshealing op afstand

Iedereen verdient de kans om healing te ontvangen. Gezien de (reis)tijd of kosten is een fysieke healing in mijn praktijk niet voor iedereen mogelijk. Een groepshealing op afstand is hiervoor een alternatief. Healing op afstand is een laagdrempelige manier om kennis te maken met wat healing voor jou kan betekenen. Het zorgt voor balans in jezelf, in je lijf, in je energieveld. Een groepshealing kan evenveel in beweging zetten als een 1 op 1 healing, met het verschil dat er geen individuele terugkoppeling mogelijk is tijdens of na de healing.


Tijdens de healing wordt er energie uitgewisseld tussen de universele bron en de deelnemers aan de healing. Het is een manier om je batterijen weer op te laden. Je krijgt hierbij dat wat jij op dat moment nodig hebt.


Tijdens een (groeps)healing verbind ik me met de krachten van de spirits en Moeder Aarde en open ik een veld waar de helende energie samenkomt. Vanuit dit veld wordt de energie doorgegeven naar alle aanwezigen. Er is meer dan genoeg energie voor iedereen, waarbij ieder krijgt wat hij of zij nodig heeft. Ook een groepshealing is een krachtige manier om te helen en zetten dingen in beweging. Oude energieën kunnen losgelaten worden, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe energie.

Distance Reiki Healing

Boek je groepshealing

Healing Hand

Praktische informatie over de groepshealing

Wanneer:

De groepshealing vind plaats op iedere eerste dinsdag van de maand en duurt 1 uur, van 20.30-21.30. De healing is op afstand zonder videoconference. Je hoeft nergens in te loggen of in te bellen.


Voor wie:

De healing is voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Je kan ook een healing voor iemand anders aanvragen. De ander zal ontvangen wat hij of zij nodig heeft en waar ze voor open staan. Wanneer er sprake is van een thema dat speelt binnen het gezin, kan het zinvol zijn om alle gezinsleden op te geven voor de groepshealing.


Groepshealing boeken

Het is mogelijk om een losse groepshealing te boeken als kennismaking met (groeps)healing. Het is ook mogelijk om een serie van 12 maandelijkse healings te boeken.


1 groepshealing:

-22 euro per persoon

-Gezinsprijs vanaf 3 personen binnen 1 gezin: 68 euro.

6 groepshealings in 6 achtereenvolgende maanden = 1 healing gratis bij betaling in een keer.

-110 euro per persoon

-Gezinsprijs vanaf 3 personen binnen 1 gezin: 340 euro.


Zijn de kosten voor deze healing een barrière voor deelname? Neem dan contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden om deel te nemen aan de groepshealing op afstand.

Magic Lotus Flower With Fairy Light - Miracle and Mystery Concept

Voorbereiding voor de groepshealing

Je kan de healing een eigen intentie meegeven. Belangrijk hierbij is dat je je intentie positief formuleert. Dus niet: ‘ik wil minder moe zijn’, maar ‘ik wil meer energie hebben’. Je intentie kan je opschrijven, uitspreken of in gedachten houden voor de healing. Het is niet nodig om tijdens de healing de hele tijd aan je intentie te denken.


De healing werkt ook als je ‘gewoon’ bezig bent. Het is niet noodzakelijk om erbij stil te staan en je af te zonderen. De energie die voor jou verzameld wordt tijdens de healing wordt ‘klaargezet’. Jouw energetische lichaam zal deze energie ontvangen op het moment dat jij er klaar voor bent, ook als dat pas op een later moment is.


Als je ervoor kiest om tijdens de healing te ontspannen, kan het fijn zijn om er echt voor te gaan zitten en een momentje voor jezelf te pakken. Ga lekker liggen of zitten en creëer de sfeer en ruimte die voor jou goed voelt. Brand bijvoorbeeld een kaarsje, pak een kop thee of een lekker dekentje of zet een muziekje op.

Line Art Hands. Vector Line Drawing

Ervaringen met de groepshealing

Tijdens een healing kan je verschillende dingen ervaren. Het ervaren van tintelingen of prikkelingen en wisselingen in temperatuur komen regelmatig voor. Sommige mensen krijgen beelden of kleuren door, of een boodschap. Soms krijg je dagen later ineens een inzicht. De ervaringen zijn echter voor iedereen anders. Ook als je niets voelt of ervaart, de energie doet zijn werk.


Wat de healing jou brengt, hangt af van wat jij op dat moment nodig hebt.


Na de healing:

De healing is niet meteen ‘klaar’. De helende energie die voor jou klaarstaat kan in 1 keer bij je binnenkomen, maar kan ook over een periode van enkele dagen tot je komen. Ook hierbij geldt: net wat jij nodig hebt. Nadat de helende energie is ontvangen, zal dit zeker 2 weken nawerken.


Spiritual healing life concept

Reviews

five of five star level


Marlijn creëert een veilige omgeving waarin ruimte ontstaat

om bij diepere lagen van jezelf te komen. Er werden bij mij

thema’s aangeraakt die aangekeken mochten worden. Confronterend, maar daarmee ruimte scheppend voor nieuwe mogelijkheden.


Een fijne, veilige space in een knusse praktijkruimte. Marlijn is

een krachtige vrouw die je liefdevol meeneemt op deze reis naar binnen.


Sandra, 43 jaar, juf

Aarzel niet om contact op te nemen

Facebook Application Icon
Instagram Outline Logo
mail glyph icon

Praktijklocatie: Soderblomstraat, Hoofddorp